miercuri, 9 aprilie 2014

Nu-ti fie teama sa traiesti.

Credinta ta ca viata merita sa fie traita te va ajuta sa iti creezi faptele din jurul tau.Nu sunt bariere adevarate pentru succesul tau.Trebuie sa depasesti orice dubiu pe care il ai in legatura cu abilitatea ta.Imaginea pe care o ai despre tine traseaza limitele pentru realizarile tale.
Acesta prescrie ceea ce este posibil pentru tine.Daca te vezi prosper, vei fi.Daca te vezi in continuu doborat,exact asa va si fi.Nu vei reusi niciodata pana nu ai credinta ca poti sa reusesti.Adevaratul succes este atins atunci cand iti place ce faci.Nimeni nu poate reusi in nici un domeniu daca nu ii e pe plac.
Daca nu iti place ce faci, atunci mai bine inceteaza.Sansele tale de succes sunt direct proportionale cu gradul de placere de care ai parte ca urmare a ceea ce faci.Fa ceva pentru care ai un profund interes personal.Fa ceva pentru care ai petrece cu placere 12-15 ore muncind, si in restul timpului gandidu-te la el.
Nu stabili ca si obiectiv compensatia.Gaseste o munca pe care o indragesti si beneficiile vor urma.Munca nu este pedeapsa ta.Este recompensa, este puterea si placerea ta.Atunci cand vocatia ta devine vacanta ta,Nu vei mai lucra nici o alta zi in viata ta.Vino in echipa noastra de succes! Contacteaza-ne : www.mypurnutrition.com sau telefon 0743774620 si e-mail : nelug54@yahoo.com .
Pentru succesul tau,

Giony

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu