miercuri, 12 martie 2014

Cum poti sa-ti atingi obiectivele

Pentru a obtine succesul sau a-ti atinge obiectivele,nu iti fa probleme pentru a avea toate raspunsurile in avans.Trebuie sa ai doar o idee clara a telului tau si sa te indrepti inspre el.Toti cei care au ajuns unde sunt au trebuit sa inceapa de unde au fost.Oportunitatea ta de a avea succes este chiar in fata ta.
Nu amana atunci cand te confrunti cu probleme dificile.Imparte problemele in parti si ocupa-te de fiecare parte pe rand.Dezvolta-ti o tendinta catre actiune.Poti sa faci ceva sa se intample chiar azi.Imparte-ti marele plan pentru succes in pasi mici si fa primul pas chiar acum.Succesul incepe prin a incepe.Nu poti controla intotdeauna circumstantele tale.
Dar iti poti controla gandurile.Nimic nu este nici bun nici rau,doar felul in care gandesti il face intr-un fel sau altul.Lucrurile devin in cele din urma bune pentru acei oameni care stiu sa profite la maxim de pe urma rasturnarii situatiei.Nu e situatia, ci felul in care reactionezi la acea situatie.Realitatea din viata ta poate rezulta din multi factori externi,si pe nici unul nu-l poti controla.
Atitudinea ta insa,reflecta felul in care te descurci cu ceea ce ti se intampla.Viata in orice moment poate deveni dificila.Viata in orice moment poate deveni usoara.
Totul depinde de cum te adaptezi tu vietii.Ceea ce vezi in mintea ta este ceea ce vei primi inapoi de la viata.ACUM este momentul sa iei o decizie in legatura cu cursul vietii tale daca vrei sa-ti indeplinesti obiectivele mai repede si mai usor. Contacteaza-ne si te vom ajuta!
Ne gasesti pe www.mypurnutrition.com sau telefon 0743774620 si e-mail : nelug54@yahoo.com .
Pentru bunastarea ta ,

Giony

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu