marți, 5 noiembrie 2013

Si tu poti fi invingator !

Timpul este cel mai pretios DAR pe care l-ai primit . De aceea , felul in care il administrezi joaca un rol profund asupra  modului in care iti desfasori viata . Constient sau inconstient , fiecare dintre noi a dezvoltat propria atitudine vis-à-vis de timp , care determina modul in care este distribuit timpul . Sunt patru atitudini distincte referitoare la timp :
  • - mentalitatea hoinarului ;
  • - administratorul timpului ;
  • - dependentul de munca ;
  • - cel care administreaza timpul in mod inteligent .
Cea de-a patra atitudine este o combinatie a celor trei . Cei care isi administreaza timpul in mod inteligent aloca timp fiecarui aspect al vietii lor . Aloca timp chiar si pentru “hoinareala”, programandu-si momente in care sa nu faca nimic . Ei gandesc astfel incat fiacare idée care ii vine in minte sa-i aduca venit . Le materializeaza si extrage profitul maxim. Nu viseaza , el construieste . Atributul care genereaza success garantat este INSISTENTA.
Nimic nu poate substitui insistenta . Insistenta si dorinta de a invinge sunt factori esentiali ce determina succesul . Daca analizam oamenii de succes , vom constata ca au o caracteristica comuna :vointa de fier si rezistenta de nezdruncinat. Oamenii de succes sunt caracterizati drept personalitati cu o insistenta deosebita si nu cedeaza chiar si in conditii vitrege .
Calitatea care garanteaza succesul in viata si in afaceri , este dorinta statornica de a obtine victoria , hotararea de a continua atunci cand cei din jur iti cer sa renunti si de a rezista mai mult decat ceilalti . Oamenii de succes au invins deoarece nu s-au lasat invinsi de esecuri . In succes cea mai importanta calitate este rezistenta , ea invinge tot in jur , chiar si natura . Succesul este legat indisolubil de actiune . Oamenii de succes sunt in permanenta miscare . Ei gresesc uneori , dar nu cedeaza . Succesul se testeaza in propria viata , verificand cum funtioneaza legile succesului si capatand incredere in noi insine . Sa facem ca succesul sa devina o obisnuinta de viata . Va astept in echipa mea sa construim impreuna succesul vietii . Ma puteti contacta zilnic la telefon 0766748870 sau pe mail : nelug54@yahoo.com .
Mai multe detalii gasiti si pe  http://www.tratamentedestepte.ro .
Pentru succesul tau,

Giony

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu