luni, 11 noiembrie 2013

Cum sa va stapaniti propria viata, actionand ca un instructor de stil de viata

Un instructor pentru un nou stil de viata este orice persoana care isi invata prieteni si cunostintele cum sa-si stapaneasca propria viata.

Poate va intrebati, ce inteleg  prin “a-ti stapani propria viata”. Daca reflectati putin , va veti da seama ca este adevarat ca majoritatea oamenilor sunt stapani doar pe o mica parte din viata lor, fie ca nu au timp, fie ca nu au bani, acesti oameni nu sunt in stare sa faca ceea ce ar dori.Daca scadeti timpul afectat somnului , muncii, deplasarilor si tuturor activitatilor casnice dintr-o zi obisnuita, veti constata ca nu mai ramane mult timp liber la dispozitia dvs. Veti ajunge la concluzia ca majoritatea oamenilor dispun doar de o ora- doua pe zi pentru a face ceea ce ar dori . desigur  se pune imediat urmatoarea intrebare: “au oamenii banii necesari pentru a-si petrece timpul liber ramas asa cum doresc?”
          

              Sa analizam viata din acest punct de vedere:

·                                 Foarte multi oameni nu sunt platiti pe masura muncii lor.
Dar , chiar daca ar fi bine platiti, le mai ramane oare timp pentru a se bucura de libertate?
·                                 Credeti ca dupa pensionare veti avea suficient de multi bani pentru a va bucura de imensul timp liber la dispozitia dvs.?
·                                 Daca lucrati pentru altcineva, in calitate de salariat, credeti ca veti reusi sa castigati suficient de mult pentru a trai linistit la batranete?
·                                 Credeti ca un serviciu va permite sa va stapaniti destinele vietii, cand puteti fi concediat in orice moment?
·                                 Iar daca lucrati numai pentru dvs., ce credeti se va intampla daca va imbolnaviti? Sursa de castig se va bloca, dar facturile de plata vor continua sa vina.
Iata un conflict de situatii, al carui sens incercam sa-l deslusim. Majoritatea oamenilor isi asuma modul de viata pe care –l traiesc, respingand ideea de a se gandii la ceea ce fac zilnic. Pentru ei ar fi prea depresiv sa se simta intr-o capcana.
Totusi , exista o cale de iesire : sa devina instructor pentru un nou stil de viata si sa invete cum sa-si stapaneasca viata.
A fi stapan pe propria viata, se poate rezuma intr-un singur cuvant : LIBERTATE . Adevarata libertate inseamna a avea banii si timpul necesar pentru a face ceea ce doresti. Iata ce inteleg eu prin “a fi stapanul propriei vieti”.Acesta este si scopul activitatii de instructor pentru un nou stil de viata.

 Ce ati face daca v-ati stapani cu adevarat viata?

Ganditi-va putin.Ce este important pentru dvs.in viata? Carei cauze sau carui grup de initiative ati dori sa va dedicati? Ce v-ar place sa faceti, daca ati dispune de timpul si banii necesari pentru a face tot ceea ce doriti?
Sa presupunem ca v-ati achitat toate facturile si cartile de credit. Sa ne imaginam ca sunteti la volanul masinii mult visate, platita bineinteles integral . Va reintoarceti dintrt-o calatorie si savurati confortul propriei case , aranjata dupa bunul plac. Nu mai aveti de platit nici o rata restanta, nu aveti nici un fel de datorii! Mai mult decat atat, in fiecare luna ,fie ca va ridicati din pat sau nu , primiti un cec bancar de 4.000 $ sau mai mult. In sfarsit, aveti libertatea financiara necesara pentru a decide cum sa va petreceti viata in fiecare zi.

              Acesta este stilul de viata de care va vorbesc.

Aceasta este viata pe care o puteti crea, daca veti actiona ca un instructor pentru un nou stil de viata. Pentru a va schimba traiectoria vietii, trebuie sa aveti o afacere proprie.Prin aderarea la afacerile firmei noastre aveti sansa de a incepe propria dvs. afacere :
·                                 cu bani putini , dar cu un potential nelimitat de castig,
·                                 care va solicita doar cateva ore pe saptamana,
·                                 care va incadreaza intr-un sistem gratuit de instruire, acordat de un grup de specialisti,
·                                 care poate fi facuta lucrand de acasa, in timpul liber, dupa orele de serviciu, fara nici un risc.
Iata ce fel de afacere puteti construi in calitate de instructor pentru un nou stil de viata.Pentru a intelege acest tip de afaceri, va voi descrie succint acest sistem de creare a unui nou stil de viata, la care majoritatea oamenilor abia indraznesc sa viseze.

 Ce inseamna “reclama prin viu grai” ?

Fiecare om face reclama prin viu grai, fara sa-si dea seama. Daca ati fost multumit de serviciile unui restaurant, sau ati vizionat un film bun sau ati cumparat un produs minunat, cu siguranta ati povestit prietenilor dvs. despre aceste lucruri care v-au placut.
In termeni de specialitate , aceasta activitate se numeste “reclama prin viu grai” sau “publicitate de la om la om”.
Aceasta activitate este cea mai puternica forma de publicitate.
Ati facut o astfel de reclama ani de zile, fara sa fiti platit pentru ea! Cel mult, ati primit multumiri din partea celor care v-au urmat sfatul si au apreciat si ei ceea ce le-ati povestit.
Companiile cheltuiesc milioane de dolari pe reclame la tv., ziare,etc. in campanii publicitare .In afacerea noastra reclama se face dupa ce produsul sa vandut , nu inainte.

                 Ce este o afacere de marketing in retea?

Marketingul in retea sau MLM, este o afacere in care companiile platesc pentru reclama numai dupa ce produsele sunt vandute.
Prin aceasta strategie originala, extraordinara putere a reclamei prin viu grai este pusa la lucru in mod sistematic si profitabil pentru toti participantii la afacere. Deoarece nu se cheltuiesc milioane de dolari pe reclame riscante la tv., presa, radio,etc., companiile isi folosesc bugetul de publicitate pe retribuirea unei retele de consumatorii independenti.
Acestia provin din toate mediile de viata: profesori, ingineri, muncitori, avocati, doctori, casnice,someri,etc. Ei isi intregesc veniturile printr-o afacere de marketing in retea.
Lucrand de acasa ca instructor pentru un nou stil de viata, aveti ocazia sa va transformati afacerea intr-o afacere internationala, potentialul ei este nelimitat. Putem vorbi despre o franciza a omului de rand in care intra cu o suma infima de 30-40$ fara un angajament pe durata lunga. In plus , daca invatati cum sa deveniti instructor pentru un nou stil de viata, puteti avea la dispozitie tot timpul necesar pentru a fi stapan pe viata dvs.

                   Cum sa ne multiplicam timpul si profitul

Fie ca lucrati ca salariat, sau pentru afacerea dvs. proprie, dispuneti doar de 24 de ore pe zi .Daca lucrati intr-o afacere traditionala sau chiar intr-o franciza, trebuie sa munciti multe ore pe zi pentru a avea succes.
Cu timpul veti descoperi ca de fapt, nu dvs. sunteti cel care stapaneste afacerea, ci afacerea va stapaneste pe dvs. cu desavarsire!
Daca lucrati ca instructor pentru un nou stil de viata, va puteti multiplica foarte mult timpul afectat activitatilor profitabile. In MLM acest lucru este posibil , in loc sa fiti platiti pentru orele de munca prestate pe zi ,veti fi rasplatiti pentru activitatea intregii retele de consumatorii pe care ati construit-o.Toti membri retelei dvs. va copiaza maniera de lucru, fiind dornici de succes in afaceri .Aceasta inseama ca puteti construi o afacere fara sa aveti salariati.Cheia construirii unei afaceri mari de marketing in retea, care sa fie incununata de succes, este sa dispuneti de un system simplu de dublare.Exact acest lucru va ofer acum prin activitatea unui instructor pentru un stil de viata nou.

                      Cum se construieste o afacere de acasa?

Marketingul in retea este o metoda de distributie a produselor, deseori confundata cu vanzarea directa “din usa-n usa” , practicata de agentii voiajori.In marketingul in retea, distributia produselor si serviciilor se bazeaza pe activitatea unei retele mari de oameni care consuma aceste produse si servicii prin recomandare personala. Se stie ca orice activitate este cu atat mai productiva, cu cat se realizeaza prin participarea mai multor oameni, care fac fiecare in parte un volum mai mic de lucru, concentrandu-se doar pe sarcina sa .

Cheia afacerii este tocmai construirea unei retele mari de colaboratori.

In calitate de instructor pentru un nou stil de viata, veti invata cum se construieste o afacere profitabila, “fara a vinde ceva” in sensul clasic al cuvantului.Pentru majoritatea oamenilor “a vinde” inseamna a te adresa unor necunoscuti pentru a-i convinge sa cumpere ceva de care nu au nevoie sau nu doresc.Metoda de distributie in retea se bazeaza pe capacitatea naturala a fiecarui om de a impartasi cu prietenii, rudele sau cunostintele satisfactia folosirii unor produse noi si de calitate superioara.
Va puteti construi o retea foarte mare lucrand doar cu 5 oameni, care la randul lor prin duplicare va face acelasi lucru ca dvs. Intr-un timp foarte scurt veti avea o retea de mii de oameni pe care dvs. nici nu-i cunoasteti dar care au o dorinta puternica de a fi stapani pe propria lor viata.
Din moment ce fiecare colaborator din reteaua dvs. isi construieste propria afacere, ei vor construi automat si afacerea dvs.
O alta cheie in afacerea de marketing in retea este miscarea produselor in retea.
Fiecare membru al retelei ca sa castige mai multi bani trebuie sa consume produse din afacerea lui , atat cat este necesar pentru el si familia lui .
Majoritatea populatiei este atat de preocupata cu treburile zilnice, cu realizarea pe plan profesional si cu pastrarea unui loc de munca, incat nici nu-si poate imagina ca ar putea exista si alte optiuni.Eu cred ca are mai mult sens sa muncesti inteligent pentru un standard de viata ridicat, decat sa muncesti din greu pentru a supravietui.
Ce alta industrie va poate oferiposibilitatea de a avea tot ce va doriti?
Ce alta afacere va poate oferi un potential nelimitat de castiguri,lucrand de acasa si bucurandu-va de mult timp liber?

Marketingul in retea va ofera intr-adevar toate aceste lucruri si va puteti crea un nou stil de viata propriu.LIBERTATEA se obtine prin munca si vointa. Intrati pe www.tratamentedestepte.ro si www.mypurnutrition.com si veti gasi multe lucruri utile.Descarcati GRATUIT Ghidul sanatatii tale , o sa vedeti ca merita .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu