miercuri, 24 iunie 2015

Ai reusit in viata?

Cu cat incerci mai mult, cu atat mai mari sunt sansele de a reusi.
Legea mediilor este in avantajul tau.A-ti asuma un risc este adesea primul pas necesar catre succes Daca nu iti asumi unele riscuri, nu vei avea sansa de a reusi.Atunci cand incerci, castigi.Nu te lasa descurajat.Fiecare incercare gresita este un pas inainte.

Oamenii care nu fac greseli de obicei sunt cei care nu fac nimic.Hotaraste-te nu doar sa depasesti o mie de obstacole,ci sa invingi in ciuda a o mie de infrangeri.Greselile tale sunt trepte catre succes si ratele pe care le ai de plata pentru a obtine victoria.Nu poti si sa fii un invingator si sa iti fie frica sa nu pierzi.Tu ai puterea si oportunitatea de a-ti schimba viata.Poti sa faci tot ce vrei din ea.Nu e dificil, dar necesita putin efort.Vezi lucrurile asa cum ai vrea ele sa fie in loc sa le vezi asa cum sunt.
Dezvolta-ti un plan focalizat pe ceea ce iti doresti,nu pe ceea ce nu ai.Imaginatia ta iti va arata cum sa transformi posibilitatea in realitate.
Vizualizeaza-ti obiectivele si subconstientul tau va lucra pentru a face ca acele imagini mentale sa devina adevarate.Atunci cand te imaginezi cat mai clar castigand,
contribui enorm de mult la succesul tau.A-ti cunoaste destinatia este tot ce ai nevoie pentru a ajunge acolo.Lumea este constituita mai intai de toate pe principiul armoniei.
Totul functioneaza in cooperare cu altceva.Relatiile personale sunt solul fertil in care toate avansarile, toate succesele,toate reusitele cresc in viata de zi cu zi.Pune-te in locul altuia.Doar atunci vei sti de ce ei gandesc si fac anumite lucruri.Odata ce vei intelege cat de repede vor raspunde ceilalti cererilor tale cand aceste cereri sunt in interesul lor,poti sa obtii practic tot ce urmaresti.Prin cooperare, nu conflict,vei obtine un succes remarcabil.

Noi te putem ajuta sa reusesti in viata.Contacteaza-ne pe : nelug54@yahoo.com, www.tratamentedestepte.ro, www.mypurnutrition.com .
Pentru indeplinirea dorintelor tale,

Gheorghe Ion ,Sibiu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu