duminică, 24 august 2014

Controleaza-ti gandurile

Cum arata lucrurile in afara ta depinde intotdeauna de
cum arata lucrurile in interiorul tau.
Gandurile tale te-au adus unde te afli azi.Actiunile tale reflecta intotdeauna gandurile tale.Arunca o privire la unde te afli si ce faci,si vei intelege ce ai gandit pana acum.Mintea ta este adevarata ta esenta.
Comportamentul tau este o revelatie continua a ceea ce esti.Ceea ce faci, spune tuturor cine si ce esti.Schimba-ti gandurile si iti vei putea schimba pozitia in viata.Poti incepe cu acest proces in orice moment.De ce sa nu incepi chiar de azi.Fiecare situatie perceputa corect, devine o oportunitate.Dar trebuie sa actionezi daca vrei sa ai succes.

Pasunile aflate la distanta intotdeauna arata mai verzi decat cele din apropiere.Dar oportunitatile adevarate se afla chiar langa locul in care esti.Tu trebuie doar sa profiti de ele pe masura ce apar.Poti sa incepi de acolo de unde esti oricand.Succesul e in permanenta in preajma ta.
Nu este in mediul tau,nu este in norocul sau sansa ta,sau in ajutorul celorlalti.
Succesul este in tine insuti.Nu ai nevoie de mai multa putere sau de abilitati mai multe ori de o oportunitate mai mare.Sa folosesti ceea ce ai este ceea ce trebuie tu sa faci.Invata sa te folosesti de sansa pe care o ai,pentru ca aceasta iti e mereu la dispozitie.Trebuie sa te indrepti catre succes fiindca acesta nu vine la tine.
Deschide-ti usa ta oportunitatii.
Eu iti propun sa vii in echipa mea si sa construim impreuna o lume mai buna .Intra pe http://www.tratamentedestepte.ro si contacteaza-ma urgent .
Pentru succesul tau,

Giony

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu