miercuri, 9 noiembrie 2011

Munca in sistem MLM

MLM este Network Marketing ( marketing in retea ). Cand iti construiesti o structura, iti construiesti de fapt o retea prin care se distribuie produsele. Vanzarea cu amanuntul este fundatia afacerii in Network Marketing. A vinde in MLM sau Network Marketing inseamna de fapt A IMPARTI produsele cu prietenii, vecinii si rudele tale. Distribuitorii MLM nu trebuie sa se adreseze niciodata unor straini.
Ca sa-ti construiesti O AFACERE PROFITABILA si PLINA DE SUCCES, ai nevoie de o BALANTA. Pe de o parte trebuie sa sponsorizezi si sa instruiesti oamenii in MLM, iar pe de alta parte iti formezi o clientela de baza, prin revanzarea produselor la prieteni, vecini si rude.
Nu incerca sa vinzi singur la toata lumea prin programul tau.Aminteste-ti ca principiul de baza in Network Marketing sau MLM este construirea unei structuri, in care o multime de distribuitori revand cate putin. Aceasta este o metoda cu mult mai buna decat incercarea de a face totul de unul singur.
Un alt avantaj al sistemului MLM este faptul ca nu trebuie investite sume mari de bani pentru reclama. Reclama este facuta in mod exclusiv de la om la om, prin reclama verbala.
SPONSORIZEZI pe cineva, atunci cand IL INVETI sa faca ceea ce faci tu, adica sa-si construiasca o AFACERE PROPRIE.
RESPONSABILITATEA sponsorului este de a invata oamenii cum sa comande produsele, cum sa tina evidenta lor si a clientilor, cum sa inceapa afacerea, cum sa construiasca si sa instruiasca structura unui distribuitor.
Castigul cel mare nu se realizeaza din vanzarea produselor, ci prin construirea unei retele de distribuitori.
Daca doriti sa intrati intr-o echipa de specialisti in MLM si sa va instruiti gratis cu cei mai buni , contactati-ne pe e-mail : pur.nutrition@yahoo.com ,tel. 0766 748 870 sau pe http://www.mypurnutrition.com .
Lucram in sistem MLM de 15 ani parteneri cu firma CaliVita International care este distribuitor de suplimente alimentare (tratamente naturiste)si pot sa spun ca am realizat intr-un timp foarte scurt tot ce poate sa realizeze un om intr-o viata. Veniti in echipa noastra si nu veti regreta .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu